Livrarea produselor

Timpul de livrare

Timpul de livrare se calculează pornind de la timpul de expediere și adăugând 1–2 zile lucrătoare.

Timpul total de livrare poate fi influențat de diferiți factori externi companiei noastre, cum ar fi curieri, furnizori etc.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. Dacă nici de această dată clientul nu este găsit la adresa indicată și la ora stabilită, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu. În toate aceste situații, subscrisa nu poate fi trasă la răspundere de către cumpărător, acesta neputând să pretindă daune-interese care să acopere evetualele prejudicii ce i-au fost produse de cauze de forță majoră.

Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. S.C. Magiflor Tehno Farm S.R.L își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită oriunde în țară pentru comenzile care au o valoare de minim 400 RON (inclusiv TVA). Pentru comenzile mai mici de 400 RON (inclusiv TVA) se va aplica un tarif de livrare în cuantum de 18 RON (inclusiv TVA) pentru orice localitate din țară pentru livrarea prin curier.

Pentru ridicare comenzilor dinAtelierul Zana Art ( Otopeni , Calea Bucurestilor nr.80 )  nu se percepe taxa de livrare, indiferent de valoare produselor/co­menzii.

Arată